Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel met kaaskorstje recept
Zuurkoolschotel met kaaskorstje recept

Zuurkoolschotel met kaaskorstje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 C. In pan met weinig water en wat zout aardappelplakken in 11 min. net gaar koken. In kom tuttifrutti in 100 ml kokend water 10 min. laten wellen. In droge koekenpan cashewnoten goudbruin roosteren. In (steel)pan boter smelten. Bloem erdoor roeren. Scheutje voor scheutje melk toevoegen onder voortdurend roeren. Blijven roeren tot gladde saus ontstaat. Van kaas 3/4 deel in saus laten smelten. Op smaak brengen met peper. Aardappels afgieten en even droogstomen. In ovenschaal aardappels, zuurkool, tuttifrutti, helft van saus en cashewnoten voorzichtig door elkaar scheppen. Rest van saus erover schenken. Rest van kaas erover strooien en schotel in midden van oven in 12.5 min. gaar en goudbruin bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel met kaaskorstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven