Allergie informatie: Tali saag (geroerbakte spinazie)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram spinazie
- 50 gram ghee
- 1 kleine ui
- 1 theelepel garam masala
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Groene smoothie
Met kiwi, banaan en spinazie uit Nederland
4 porties - 5 uur
Smoothies - Carootje-2 - Spinazie en bessen smoothie
Met sinaassappelsap, bessen en bladspinazie uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Smoothies - Melek - Tali muchli (gestoofde vis)
Met schol, kokosnoot en chilipepers uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Geroerbakte biefreepjes met peultjes
Met biefstuk, peultjes en limoen uit Ecuador
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Tali saag (geroerbakte spinazie)
- Allergieen informatie