Allergie informatie: Spitskool met kokosmelk
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eieren
- 600 gram spitskool
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olie
- 3 theelepels gemalen koriander
- 1 theelepel sambal oelek
- 200 milliliter kokosmelk
- zout
- versgemalen peper
- citroensap
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Spitskool met kokosmelk
- Allergieen informatie