Allergie informatie: Gevulde paprika met pittige rundergehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 gele paprika's
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram rundergehakt
- 1 aubergine
- 2 eetlepels sherry medium dry
- 1 eetlepel chilisaus
- 1 eetlepel sojasaus
- zout
- 100 gram groene olijven
- 1 eetlepel extra olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde paprika met pittige rundergehakt
- Allergieen informatie