Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met pittige rundergehakt recept
Gevulde paprika met pittige rundergehakt recept

Gevulde paprika met pittige rundergehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de knoflook fijn. Snijd de aubergine in blokjes. Snijd de olijven in plakjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de kapjes van de paprika's en hol ze uit. Verhit 2 eetlepels olijfolie in ene wok en fruit de knoflook tot hij begint te geuren. Voeg al roerend het gehakt toe en bak het in 5 minuten rul. Voeg al roerend de aubergine toe en bak het 5 minuten mee. Voeg de sherry met chilisaus, sojasaus en zout al roerend toe. Verdeel het gehaktmengsel over de paprika's. Bak de paprika's in een ovenschaal in het midden van de oven 20 minuten. Verdeel de paprika's over 4 borden en garneer ze met de plakjes olijven. Bedruppel ze met de extra olijfolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met pittige rundergehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven