Allergie informatie: Gevulde paprika met paddenstoelenrisotto
Terug naar het receptIngrediënten
- Paprika - 5
- Courgette - 1 kleine
- Gehakt - 300 gram
- Kastanjechampignons - 70 gram
- Rode ui - 1
- Knoflook - 2 teentjes
- Sambal oelek - 2 theelepels (of 2 chili peppers)
- Geraspte oude kaas - 75 gram
- Peper - 1 theelepel
- Paddenstoelenrisotto - 100 gram
- Bouillon (runder of groente) - 300 milliliter
- Zout - snufje
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde paprika met paddenstoelenrisotto
- Allergieen informatie