Allergie informatie: Gegrilde oesterzwammen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sjalotjes
- 3 bosuitjes
- 2 bakjes oesterzwammen (150 gram, AH)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 pak risottorijst (400 gram)
- 2 deciliter witte wijn
- 2 groentebouillontabletten
- 1 zakje panklare sperziebonen (250 gram)
- 75 gram oude kaas (stukje)
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gegrilde maiskolf
Met maiskolf, gembersaus en zoetzure loempia saus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - joser - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Spiesjes met zwaardvis
Met zwaardvis, paprika, knoflook uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Rijstsalade met kip en sinaasappel
Met zilvervliesrijst, sinaasappelsap en gegrilde kip uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gegrilde oesterzwammen
- Allergieen informatie