Allergie informatie: Brongkos Daging 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rundvlees, in blokjes
- 500 milliliter water
- 300 milliliter santen
- 400 gram sperziebonen
- 3 eetlepels fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel trassi
- 1 stuks Spaanse peper, in ringen
- 3 stuks kloewaknoten, fijngewreven
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel laos
- 2 eetlepels assemwater
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel suiker
- 3 stuks daon djeroekpoeroet
- 1 stuks daon salam
- 1 eetlepel ketjap asin
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Brongkos daging 2
- Allergieen informatie