Allergie informatie: Bloemkool op zijn Indiaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepel plantaardige olie
- 0,5 theelepel djinten
- 500 gram bloemkoolroosjes
- 3 centimeter fijngesneden gember
- 2 stuks chilipepers in ringen
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 0,5 theelepel garam masala
- 0,5 theelepel koenjit
- 4 eetlepel water
Meer Recepten
- Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bloemkool op zijn indiaas
- Allergieen informatie