Allergie informatie: Spinazie met pesto-kip
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de spinazie:
- 900 gram spinazie, gewassen
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 4 ansjovis, fijngesneden
- 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
- 2 eetlepels rozijnen, geweld
- zout en peper
- voor de kip:
- 4 kipfilets in stukjes
- 4 eetlepels groene pesto
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel olijfolie
- zout en peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Spinazie met pesto-kip
- Allergieen informatie