Allergie informatie: Pilaf met kip en abrikozen
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram (langkorrelige) rijst
- 2 uien
- 2 knoflookteentjes
- 50 gram gedroogde abrikozen
- 500 gram kipfilet
- 75 gram boter
- 100 gram blanke amandelen
- 1 theelepel kaneel
- 2 theelepels shoarmakruiden
- 0,75 liter kippebouillon (van 1,5 tablet)
- zout
- (versgemalen) peper
- 0,25 liter yoghurt op kamertemperatuur
- 0,5 eetlepel gesnipperde munt
- 2 eetlepels gesnipperde bladselderij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Pilaf met kip en abrikozen
- Allergieen informatie