Allergie informatie: Mexicaanse kipstoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 30 gram bittere chocolade, in blokjes
- 1 ui, fijngesneden
- 1 zakje amandelschaafsel (55 gram)
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 rode pepers, fijngesneden
- 1 eetlepel sesamzaad
- 1 mespunt kruidnagelpoeder
- 1 mespunt kaneelpoeder
- 1 blik tomatenblokjes (400 milliliter)
- 3 tot 4 eetlepels olie
Meer Recepten
- Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi - Mexicaanse witte bonen
Met gehakt, uien en bonen uit Mexico
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - Mvdkous - Mexicaanse kruidenmix
Met gedroogde ui, cayennepeper en oregano uit Mexico
15 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Mexicaanse spies
Met mexicano's, paprika en spiezen uit Mexico
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon - Mexicaanse BBQ Kip
Met kipfilet, chilisaus en cayennepeper uit Nederland
4 porties - 4 uur en 15 minuten
BBQ - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Mexicaanse kipstoofpot
- Allergieen informatie