Allergie informatie: Kipfilet met bramensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo nieuwe aardappels
- 4 eetlepels olie
- zout
- peper
- 300 gram bramen
- 4 kipfilets (à 150 gram)
- 2 sjalotjes of 1 ui
- 125 milliliter druivensap
- 2-3 eetlepels balsamicoazijn
- ca 1 eetlepel honing
- 0,25 kippenbouillonblokje
- 2 eetlepels allesbinder of aardappelzetmeel
- peterselie om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipfilet met bramensaus
- Allergieen informatie