Allergie informatie: Kip met pruimenvulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 braadkip
- kipkruiden
- braadboter
- voor de vulling:
- 300 gram pruimen (zonder pit)
- 150 gram brood zonder korst
- 125 milliliter melk
- 1,5 eetlepel Armagnac (slijter)
- 1 ei
- snufje gedroogde tijm
- zout
- peper
- eventueel een kippenlever, kleingesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met pruimenvulling
- Allergieen informatie