Allergie informatie: Kerriekip met rijst en MonChou
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kipfilet
- 200 gram rijst
- zout
- 20 gram boter
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 100 gram MonChou
- 2 deciliter kippenbouillon van 1 tablet
- 1 theelepel rietsuiker
- 3 bosuitjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kerriekip met rijst en monchou
- Allergieen informatie