Allergie informatie: Kaasfondue met champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram Goudse jonge kaas
- 250 gram kernhemmer
- 400 gram champignons
- 200 gram ham
- 120 gram boter
- 120 gram bloem
- 1 liter groentebouillon (met 2 aanmaakblokjes)
- olie of bakboter
- om te dippen:
- stokbrood
- komkommer
- wortel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Kaasfondue met champignons
- Allergieen informatie