Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue met champignons recept
Kaasfondue met champignons recept

Kaasfondue met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de champignons en ham in een beetje olie of boter tot de ham knapperig is en de champignons gaar zijn. Smelt de boter in een pan en voeg dan de bloem toe tot het een papje wordt. Blijf goed door roeren. Voeg de bouillon toe tot er een mooie saus ontstaat. Smelt door deze massa de kaas. Als de kaas gesmolten is, kan je de champignons en ham toevoegen. Roer het goed door elkaar en de kaasfondue is klaar!

Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven