Allergie informatie: Coq au vin uit de slow cooker (zonder wijn)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram spekblokjes
- 2 gesnipperde middelgrote uien
- 2 teentjes geperste knoflook
- 450 gram dik gesneden champignons
- 8 kipfilets of 4 kippenpoten
- 500 milliliter rode druivensap
- 1 liter verse kippen bouillon
- zout
- peper naar smaak
- 2 eetlepel boekweitmeel
- een beetje water
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Meloen-citrusjam
Met galiameloen, citroen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Coq au vin uit de slow cooker (zonder wijn)
- Allergieen informatie