Allergie informatie: Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 varkenswangetjes
- 250 gram varkenstong
- 250 gram varkenshart
- 250 gram lever
- 500 milliliter water
- 250 milliliter ananassap
- 1 theelepel peper
- sate stokjes
- 1 ei
- marinade:
- 2 uien
- 4 rawits
- 4 eetlepels azijn
- 4 eetlepels limoensap
- 4 eetlepels ananassap
- 2 centimeter gember
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel peper
- 1 salam blad
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijkAardappelen (geroosterd)
Met aardappelen, rode ui en knoflook uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - breemerGeroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilorVarkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori
- Home
- Recept
- Hapjes
- Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees
- Allergieen informatie