Allergie informatie: Hartige muffins met geitenkaas en tijm
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eieren
- 50 gram rozijnen
- 200 gram harde geitenkaas, geraspt
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 deciliter halfvolle melk
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 3 00 gram bloem
- 1 volle theelepel bakpoeder
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hartige muffins met geitenkaas en tijm
- Allergieen informatie