Allergie informatie: Gazpacho met grijze garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- grijze garnalen
- voor de gazpacho:
- 1 komkommer
- 3 tomaten
- 1 ajuin
- 1 rode peper
- 1 teentje look
- 1 snede brood
- 1 liter water
- 2 eetlepels sherryazijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 0,5 eetlepel tomatenpuree
- peper
- zout
- tabasco
- citroensap
- voor de garnituur:
- 0,25 rode paprika
- 0,25 gele paprika
- 0,25 groene paprika
- 0,5 sjalotten
- 0,25 komkommer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gazpacho met grijze garnalen
- Allergieen informatie