Allergie informatie: Gehaktballetjes met romige sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
- 25 gram margarine
- 500 gram half-om-half gehakt
- 1 pak sperziebonen (diepvries, 450 gram)
- 1 bekertje creme fraiche (125 milliliter)
- 2 eetlepel dille (diepvries of gedroogd)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Budget
- Gehaktballetjes met romige sperziebonen
- Allergieen informatie