Allergie informatie: Worstenbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- (voor 15 stuks)
- 500 gram bloem
- 40 gram verse gist of 1 zakje gedroogde gist
- 10 gram zout
- 50 gram margarine
- 2 theelepels suiker
- ± 3 deciliter water
- vulling:
- 600 gram gehakt
- kruiden naar smaak (braad- en grillkruiden, foelie, nootmuskaat enz. )
- 2 eieren
- 4 eetlepels paneermeel
- peper en zout
- afwerking:
- ei
Meer Recepten
- Worstenbroodjes aan een prikker
Met knokworsten, bladerdeeg en ei uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Mini worstenbroodjes
Met croissantdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 15 minuten
Hapjes - sassefras1972 - Mini worstenbroodjes
Met bladerdeeg en cocktailworstje uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Broodgerechten - hoet3 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 30 minuten
Broodgerechten - hoet4 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworste uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - janneke81
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Worstenbroodjes
- Allergieen informatie