Allergie informatie: Piëmontese broodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- Eerste deeg:
- 320 gram bakkersbloem
- 160 gram bloem harde tarwe
- 40 gram verse of 16 gram gedroogde gist
- 15 gram gerstemoutstroop (Natuurwinkel)
- 300 milliliter lauwwarm water
- tweede deeg:
- 320 gram bakkersbloem
- 10 gram zout
- 100 milliliter melk
- 80 gram melkboter
Meer Recepten
- Visburgers
Met vissticks, ovenfriet en broodjes uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Budget - tobkok - Krentebol met appel en Edammerkaas
Met broodjes, rucola en kaas uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Broodgerechten - tobkok - Broodje garnalen
Met garnalen, broodjes en sla uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Broodgerechten - harwoon - Zonnige kipfilet op verse broodjes uit de oven
Met kipfilet, paprika en afbakbroodjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Broodgerechten - angelaatje - Broodje bakkeljauw
Met surinaamse broodjes, bakkeljauw en bakkeljauw mix uit Suriname
4 porties - 45 minuten
Broodgerechten - sjerrel
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Piëmontese broodjes
- Allergieen informatie