Allergie informatie: Saté udang (saté van garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- circa 20 grote garnalen
- 1 ui
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 2 sprieten sereh
- 0,5 deciliter ketjap manis
- 1 bos verse koriander
- 2 theelepels serehpoeder
- 1,5 deciliter olie
- 2 theelepels citroensap
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté udang (saté van garnalen)
- Allergieen informatie