Allergie informatie: Saté kendari (licht gemarineerde saté van rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram runderlappen
- 6 eetlepels olie
- 5 eetlepels ketjap
- 1 theelepel kunyit
- 2 uien
- 1 theelepel djahe
- 4 teentjes knoflook
- 2 eetlepels ketumbar
- 1 eetlepel djinten
- 2 theelepels asem
- 1 theelepel trasi
- 4 daun djeruk purut
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel serehpoeder
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté kendari (licht gemarineerde saté van rundvlees)
- Allergieen informatie