Allergie informatie: Saté jamur tiram (saté van oesterzwammen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram oesterzwammen
- 8 satéstokjes
- Voor de saus:
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sojasaus
- 1 theelepel oestersaus
- 1 theelepel vissaus
- 2 gedroogde lomboks
- 0,25 theelepel peper
- 0,5 eetlepel boter
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté jamur tiram (saté van oesterzwammen)
- Allergieen informatie