Allergie informatie: Knolselderij-ragout
Terug naar het receptIngrediënten
- een teentje knoflook
- een sjalotje
- 65 gram boter
- 45 gram volkorenbloem
- 150 milliliter melk
- 190 milliliter groentebouillon
- 270 gram knolselderij
- 2 theelepels citroensap
- 1 theelepel sambal-oelek
- 1 theelepel selderijzout
- 1 scheut maggi
- 1 theelepel koenjit
- 2 eetlepels room
- 1 theelepel mosterd
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Erwtensoep met grove rookworst
Met spliterwten, knolselderij en rookworst uit Nederland
4 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - elisedouma - Aardappelsoep
Met aardappel, kipfilet en knolselderij uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - cookie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Knolselderij-ragout
- Allergieen informatie