Allergie informatie: Kim Chi (tafelzuur)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks Chinese kool
- 0,5 kopje zout
- 3 stuks lente-uien in stukjes van 2,5 centimeter
- 4 teentjes fijngehakte knoflook
- 0,5 eetlepel fijngehakte gember
- 1 theelepel serehpoeder
- 10 stuks fijngesneden tjabe rawit
- 2 eetlepel vissaus
- 1 eetlepel palmsuiker
Meer Recepten
- Tafelzuur van ui
Met uien, peper en verse munt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jaccor - Snelle barbecue relish
Met tafelzuur, worcestersaus en barbecuesaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Lekker, fris tafelzuur van rode kool
Met rode kool, citroen en cranberries uit Nederland
4 porties - 3 uur
Groentegerechten - azuro - Babi Pangang
Met varkensvlees, rijst en sambal uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Rijstgerechten - laura02 - Casselerrib met spiegelei
Met casselerrib, olijfolie en eieren uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kim chi (tafelzuur)
- Allergieen informatie