Allergie informatie: Kerrie-ei met bleekselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks hardgekookte gepelde eieren
- 1 stengel bleekselderij met blad
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 0,5 theelepel kardemom
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel koenjit
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 125 milliliter dikke santen
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kerrie-ei met bleekselderij
- Allergieen informatie