Allergie informatie: Gegratineerde aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram vastkokende aardappelen
- 1 sjalotje
- 50 gram ontbijtspek (plakjes)
- 1 eetlepel boter of margarine
- 1/8 liter slagroom
- zout
- peper
- 1/2 zakje geraspte gruyere (kaas a 100 gram)
- 10 sprietjes bieslook
- 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten
- lage ovenschaal doorsnede 26 a 28 cm
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gegratineerde aardappelen
- Allergieen informatie