Allergie informatie: Bebek Percik (pittig gemarineerde geroosterde eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zware eend
- 4 theelepels asem
- 100 milliliter water
- 300 milliliter santen asli (dikke kokosmelk)
- boemboe’s:
- 7 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 2 centimeter gemberwortel
- 1 serehstengel
- 1 theelepel kaneel
- 5 rode lomboks
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peperkorrels
Meer Recepten
 Gemarineerde olijven Gemarineerde olijven
 Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
 4 porties - 3 uur en 5 minuten
 Tapas - sacha
 Gemarineerde gegrilde garnalen Gemarineerde gegrilde garnalen
 Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
 4 porties - 2 uur
 BBQ - 34533
 Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip) Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
 Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
 4 porties - 1 uur en 55 minuten
 Gevogelte - jaccor
 Geroosterde stukjes vlees Geroosterde stukjes vlees
 Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
 4 porties - 1 uur en 10 minuten
 Vlees - irene1963
 Geroosterde aardappeltjes Geroosterde aardappeltjes
 Met aardappelen, rozemarijn en olijfolie uit Nederland
 4 porties - 35 minuten
 Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebek percik (pittig gemarineerde geroosterde eend)
- Allergieen informatie



