Allergie informatie: Kerststol of kerstbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram bloem
- 20 gram verse gist of 10 gram droge gist (mda. Jaccor)
- 500 gram melk op 36 graden C
- 200 gram suiker
- 45 gram gesmolten boter
- 10 gram citroenrasp
- 0,5 theelepel kardemon
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 10 gram zout
- 500 gram rozijnen
- 150 gram krenten
- 150 gram sukade, fijngehakt
- 200 gram amandelen, grof gehakt
- 2 stuks sinaasaprasp
- 300 gram amandelspijs
- 50 gram boter
- 50 gram grove suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 125 gram poedersuiker
Meer Recepten
- Snelle kerststol-cake zonder gist, gluten, ei
Met amandelmeel, boekweitmeel en rozijnen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Broodgerechten - Leoietje - Paas of kerststol
Met broodmix, krenten, rozijnen uit Nederland
8 porties - 1 uur
Speciale gelegenheden - azuro - Gevuld- of kerstbrood
Met bloem, rozijnen en noten uit Nederland
2 porties - 2 uur en 30 minuten
Broodgerechten - keukenbakker - Kerststol- broodpudding
Met kerststol, slagroom en melk uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Kerstbrood van oma
Met tarwebloem, rozijnen, krenten uit Nederland
14 porties - 40 minuten
Kerst - nelschouwstra
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kerststol of kerstbrood
- Allergieen informatie