Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kerststol of kerstbrood

  • 1000 gram bloem
  • 20 gram verse gist of 10 gram droge gist (mda. Jaccor)
  • 500 gram melk op 36 graden C
  • 200 gram suiker
  • 45 gram gesmolten boter
  • 10 gram citroenrasp
  • 0,5 theelepel kardemon
  • 0,5 theelepel nootmuskaat
  • 10 gram zout
  • 500 gram rozijnen
  • 150 gram krenten
  • 150 gram sukade, fijngehakt
  • 200 gram amandelen, grof gehakt
  • 2 stuks sinaasaprasp
  • 300 gram amandelspijs
  • 50 gram boter
  • 50 gram grove suiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 125 gram poedersuiker


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven