Allergie informatie: Klassieke pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 55 gram vers basilicumblaadjes, grof gescheurd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 55 gram pijnboompitten
- 1 deciliter extra vergine olijfolie
- 55 gram geraspte Parmezaanse kaas, fijn geraspt
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Pesto uit het oosten
Met peterselie, koriander, macadamia-noten uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Pesto pinda/korianderpesto
Met pindas, rode peper en koriander uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jacob - Klassieke smoothie
Met aardbeien, bananen en sinaasappelsap uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Klassieke tapenade
Met kappertjes, groene olijven en ansjovisfilets uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - jodiaanstoot - Pesto
Met zongedroogde tomaten, cashewnoten en basilicum uit Nederland
15 porties - 10 minuten
Veganistisch - Micha1
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Klassieke pesto
- Allergieen informatie