Allergie informatie: Drie in de pan
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 theelepel zout
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 ei, losgeklopt
- 3 deciliter melk
- 100 gram krenten of rozijnen, geweld
- vloeibare margarine
- suiker
- stroop
- poedersuiker
Meer Recepten
- Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Kibbeling in zoetzure saus met rijst
Met kibbeling, paprikas en rijst uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Maaltijdsoep
Met bruien bonen, varkesschouder, buikspek uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Maaltijdsoepen - bevert
- Home
- Recept
- Lunchgerechten
- Drie in de pan
- Allergieen informatie