Drie in de pan

Drie in de pan

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Vermeng in een kom het zelfrijzend bakmeel met het zout en de vanillesuiker. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin het losgeklopte ei en 2 deciliter melk. Roer er, van het midden uit, een dik beslag van. Verdun het beslag geleidelijk met de rest van de melk. Roer de gewelde krenten of rozijnen door het beslag. Verhit wat margarine in een koekenpan en schep drie pollepels beslag in de pan. Bak er langzaam koekjes van. Keer ze als er in de bovenkant luchtbelletjes komen. Laat ze bakken tot ze gaar en goudbruin zijn. Bak op dezelfde wijze de rest van het beslag tot koekjes. Geef ze warm, met suiker, stroop of poedersuiker naar keuze erover.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit drie in de pan recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter