Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drie in de pan recept
Drie in de pan recept

Drie in de pan


Ingrediënten


77 3

Bereidingswijze


Vermeng in een kom het zelfrijzend bakmeel met het zout en de vanillesuiker. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin het losgeklopte ei en 2 deciliter melk. Roer er, van het midden uit, een dik beslag van. Verdun het beslag geleidelijk met de rest van de melk. Roer de gewelde krenten of rozijnen door het beslag. Verhit wat margarine in een koekenpan en schep drie pollepels beslag in de pan. Bak er langzaam koekjes van. Keer ze als er in de bovenkant luchtbelletjes komen. Laat ze bakken tot ze gaar en goudbruin zijn. Bak op dezelfde wijze de rest van het beslag tot koekjes. Geef ze warm, met suiker, stroop of poedersuiker naar keuze erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit drie in de pan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven