Allergie informatie: Pasta met garnalen en tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gr. fussili tricolore
- 1 el olijfolie
- bosje bosuitjes
- 1 bakje champignons
- 1 blikje tonijn (uitgelekt))
- 2 bakjes hollandse roze garnalen
- 1 el maïzena
- 200cl. melk (100 cl halfvolle melk en 100 cl. water)
- 3 tomaten
- paneermeel
- 50 gr. geraspte kaas
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pasta met garnalen en tonijn
- Allergieen informatie