AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pasta met garnalen en tonijn

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pasta met garnalen en tonijn recept Verwarm de oven voor op 190 graden C. Kook de pasta al dente. Verhit de olie en fruit de in ringetjes gesneden bosuitjes. Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak het geheel 5 minuten. Laat de tonijn uitlekken. Vermeng de pasta met de bosuitjes, champignons, tonijn en garnalen. Meng de ma´zena met wat melk. Giet de rest van de melk in een steelpannetje en meng het ma´zenamengsel erdoor. Verwarm de saus tot hij dikker wordt. Breng op smaak met peper. Vermeng de saus met de pasta en schep alles in een ovenschaal. (Dit is om te binden). Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over de ovenschotel. Tot slot paneermeel of vers broodkruim erover plus de geraspte kaas en schuif het 27,5 minuten in de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met garnalen en tonijn recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /