Pasta met garnalen en tonijn

Pasta met garnalen en tonijn

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden C. Kook de pasta al dente. Verhit de olie en fruit de in ringetjes gesneden bosuitjes. Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak het geheel 5 minuten. Laat de tonijn uitlekken. Vermeng de pasta met de bosuitjes, champignons, tonijn en garnalen. Meng de ma´zena met wat melk. Giet de rest van de melk in een steelpannetje en meng het ma´zenamengsel erdoor. Verwarm de saus tot hij dikker wordt. Breng op smaak met peper. Vermeng de saus met de pasta en schep alles in een ovenschaal. (Dit is om te binden). Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over de ovenschotel. Tot slot paneermeel of vers broodkruim erover plus de geraspte kaas en schuif het 25-30 minuten in de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met garnalen en tonijn recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter