Allergie informatie: Pasta met ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 100 gram groene olijven (zonder pit)
- 100 gram gedroogde tomaten (in olie,pot)
- 250 gram gekookte ham, in plakken
- 75 gram parmezaan (stuk)
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel bloem
- 200 milliliter slagroom
- 0,5 groentebouillonblokje
- zout
- peper
- 500 gram verse pasta (bijvoorbeeld fettuccine uit koeling
- 6-8 takjes basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met ham
- Allergieen informatie