AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pasta met ham

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Hak de olijven grof. Laat de tomaten uitlekken. Snijd de tomaten en de ham in reepjes. Rasp de parmezaan.
Verhit de olie in een grote pan. Bak de ham, voeg de ui toe en bak hem mee. Voeg de olijven en de tomaten toe en bak 1,5 minuten verder. Bestrooi het geheel met bloem en bak kort mee. Voeg 250 milliliter water en de slagroom toe en breng aan de kook. Roer het bouillonblokje en 2/3 van de parmezaan erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus 3,5 minuten koken.
Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking. Was de basilicum, houd wat apart voor de garnering en snijd de basilicum in reepjes. Giet de pasta en meng hem met de saus en de basilicum. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden. Garneer met de takjes basilicum en de rest van de parmezaan.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met ham recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /