Pasta met ham

Pasta met ham

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Pel en snipper de ui. Hak de olijven grof. Laat de tomaten uitlekken. Snijd de tomaten en de ham in reepjes. Rasp de parmezaan.
Verhit de olie in een grote pan. Bak de ham, voeg de ui toe en bak hem mee. Voeg de olijven en de tomaten toe en bak 1-2 minuten verder. Bestrooi het geheel met bloem en bak kort mee. Voeg 250 milliliter water en de slagroom toe en breng aan de kook. Roer het bouillonblokje en 2/3 van de parmezaan erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus 3-4 minuten koken.
Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking. Was de basilicum, houd wat apart voor de garnering en snijd de basilicum in reepjes. Giet de pasta en meng hem met de saus en de basilicum. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden. Garneer met de takjes basilicum en de rest van de parmezaan.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met ham recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter