Allergie informatie: Amandel-rozijnen brood
Terug naar het receptIngrediënten
- 680 gram geprepareerd Waldkorn meel van Aveve (= 1,5 pound = 1,5 lb)
- 400 milliliter koud water
- 2 eetlepels honing
- 35 gram amandelschaafsel
- 35 gram gedroogde rozijnen
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Broodbakmachine
- Amandel-rozijnen brood
- Allergieen informatie