MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Amandel-rozijnen brood

Amandel-rozijnen brood recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe het meel en het water in de broodmachine. Stel het programma in op volkorenbrood en medium korst. Start de machine. Na ca. 1 uur geeft het programma het signaal voor toevoegen van extra ingrediŽnten. Voeg dan de honing, amandel en rozijnen toe. De rozijnen niet laten wellen van te voren. Sluit de machine weer en laat het programma verder gaan tot het einde. Laat het brood even afkoelen in de machine. Haal het uit het bakblik en bewaar het in huishoudfolie, in de broodtrommel. Zelf maak ik liever een kleiner brood van 455 gram meel. Onze broodmachine beschikt niet over een programma voor deze hoeveelheid (1 pound = 1 lb = 455 gram). De hoeveelheden van de ingrediŽnten in dit geval delen door 1,5 en de machine stoppen wanneer er nog een baktijd van 20 minuten in het display staat aangegeven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amandel-rozijnen brood recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /