Amandel-rozijnen brood

Amandel-rozijnen brood

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Doe het meel en het water in de broodmachine. Stel het programma in op volkorenbrood en medium korst. Start de machine. Na ca. 1 uur geeft het programma het signaal voor toevoegen van extra ingrediŽnten. Voeg dan de honing, amandel en rozijnen toe. De rozijnen niet laten wellen van te voren. Sluit de machine weer en laat het programma verder gaan tot het einde. Laat het brood even afkoelen in de machine. Haal het uit het bakblik en bewaar het in huishoudfolie, in de broodtrommel. Zelf maak ik liever een kleiner brood van 455 gram meel. Onze broodmachine beschikt niet over een programma voor deze hoeveelheid (1 pound = 1 lb = 455 gram). De hoeveelheden van de ingrediŽnten in dit geval delen door 1,5 en de machine stoppen wanneer er nog een baktijd van 20 minuten in het display staat aangegeven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amandel-rozijnen brood recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter