Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-rozijnen brood recept
Amandel-rozijnen brood recept

Amandel-rozijnen brood


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Doe het meel en het water in de broodmachine. Stel het programma in op volkorenbrood en medium korst. Start de machine. Na ca. 1 uur geeft het programma het signaal voor toevoegen van extra ingrediŽnten. Voeg dan de honing, amandel en rozijnen toe. De rozijnen niet laten wellen van te voren. Sluit de machine weer en laat het programma verder gaan tot het einde. Laat het brood even afkoelen in de machine. Haal het uit het bakblik en bewaar het in huishoudfolie, in de broodtrommel. Zelf maak ik liever een kleiner brood van 455 gram meel. Onze broodmachine beschikt niet over een programma voor deze hoeveelheid (1 pound = 1 lb = 455 gram). De hoeveelheden van de ingrediŽnten in dit geval delen door 1,5 en de machine stoppen wanneer er nog een baktijd van 20 minuten in het display staat aangegeven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amandel-rozijnen brood recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven