Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in dunne plakjes.
    Maak de pepers schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
    Maal de fijn.
    Snijd het vlees in blokjes.
    In een grote sauspan op een middelhoog vuur de verhitten en daarin knoflook en in ongeveer 5 minuten zacht bakken.
    Chilipeper toevoegen en nogmaals 3 minuten bakken.
    Kruidnagel, , koriander, , en erdoor roeren en 2-3 minuten bakken tot de geuren vrijkomen.
    Rundvlees en erdoor roeren en 3 minuten bakken.
    Tomaat, en toevoegen, aan het sudderen brengen, de pan afdekken en 20 minuten laten sudderen.
    Schep het geheel regelmatig goed om.
    Deksel verwijderen, erdoor roeren en 10 minuten roeren laten koken tot de saus is ingedikt.
    Schep het geheel tijdens het koken goed door dat het niet aanbrandt.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ghee is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ghee is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Rundercurry met spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Dankjewel, ga alles eens rustig uitpluizen. Terzijnertijd laat ik wel horen hoe het is gegaan.
ma-griet 24 november 2012
Samenstelling van diverse hapjes Deze zijn in kleine hoeveelheden vermeld in het recept moet je even aan passen voor eer groep van 50 man Eventueel kleinere bolletjes maken anders word het wel wat ... Lees reactie
jaccor 23 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
634 kcal
31%2536 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rundercurry met spinazie