Recepten van Jaccor uit India
Recept 21 - 40 van de in totaal 248 recepten uit India van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
- Gulab jamun
Met melkpoeder, kardemoms en boter uit India
20 porties - 40 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ras Malai (Panirpasteitjes in room/sinaasappelsaus)
Met panir, room en sinaasappelschil uit India
4 porties - 50 minuten
Hapjes - jaccor - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Falafel (witte bonenkoekjes)
Met witte bonen, knoflook en komijn uit India
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Shehed tukra (Honingkoekjes)
Met zelfrijzend bakmeel, honing en nootmuskaat uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Chaat (gekruide vruchtensalade)
Met peren, guaves en citroen uit India
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kulfi (Indiaas amandelijs)
Met amandelen, verse roomkaas en melk uit India
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - jaccor - Meeta samosa (zoete aardappelpasteitjes)
Met aardappels, amandelen en honing uit India
8 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Khir sewian (vermicelli)
Met vermicelli, honing en rozijnen uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Halva van griesmeel en amandelen
Met geklaarde boter, griesmeel en amandelen uit India
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - jaccor - Firni (pudding van gemalen rijst met fruit en noten)
Met rijst, rozenwater en abrikozen uit India
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - jaccor - Kesar pilau (zoete rijst)
Met basmatirijst, rozijnen en pistachenoten uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Puri (gefrituurd volkorenbrood)
Met chapattimeel, zout en ghee uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Polak Puri (spinazie gevuld gefrituurd brood)
Met jonge spinazie, volkorenmeel en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Namak Pare (hartig ongedesemd brood)
Met tarwebloem, lavaszaad en yoghurt uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pappadums (linzenkoek)
Met rode linzen, zwarte peperkorrels en zout uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Garam masala 'New Delhi'
Met korianderzaad, komijnzaad en kardemomzaad uit India
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - jaccor - Garam masala
Met komijnzaad, korianderzaad en karwijzaad uit India
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - jaccor - Uppama (kruidenpasta uit India)
Met linzen, kool en tarwegries uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Vegetarische biryani
Met basmatirijst, paprika en bloemkool uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit india