Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus445m
-
Recept
Rijst-groentegratin445m
-
Recept
Gember-kerriesaus420m
-
Recept
Pasteitjes met kippenragout445m
-
Recept
Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn420m
-
Recept
Kalfsvlees lekker gekruid450m
-
Recept
Staartstuk met gevulde aardappels en peultjes445m
-
Recept
Bieslookcrème soep450m
-
Recept
Oedang besar panggang (garnalen op saus)445m
-
Recept
Mosselen a la creme430m
-
Recept
Vispannetje425m
-
Recept
Paddestoelensoep420m
-
Recept
Pannekoekjes met zalmtartaar en kruiden420m
-
Recept
Wentelteefjes met warme pruimen510m
-
Recept
Frikandellenbroodjes met curry420m
-
Recept
Lams-saucijzenbroodjes420m
-
Recept
Italiaanse saucijzenbroodjes420m
-
Recept
Kip-courgettetaart41u30m
-
Recept
Pate van gevogelte in een deegkorst42u45m
-
Recept
Kabeljauw in een zachte tomatensaus440m
-
Recept
Nijlbaars met tomaat uit de oven (pittig gerecht)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.