Vispannetje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd deze in schijfjes.
    Maak een blonde roux van de en de .
    Maak een dikke saus met het en de witte .
    Voeg het bouillonblokje en de toe.
    Doe er ook de en citroensap naar smaak bij.
    Kruiden met en .
    Verdeel de visfilets in gelijke stukken en voeg deze bij de bereiding.
    Laat 2 minuten pocheren.
  2. Opgelet, roer de vis niet stuk.
    Verdeel de vis en de saus over de ovenschaaltjes.
    Verdeel daarover de en daarna de gemalen .
    Laat mooi goudbruin kleuren onder de grill.

    Smakelijk!
25
25
25

Variaties op Vispannetje

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vispannetje
VariatieAantalGang
Vispannetje uit de oven1Vis en schaaldieren
Vispannetje met rijst1Vis en schaaldieren
Vispannetje uit de oven met magere yoghurtsaus1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentenbouillon
  • groentenbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentenbouillon en wijn
  • boter, groentenbouillon, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentenbouillon
  • boter, kaas, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentenbouillon
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Vispannetje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik mis in het recept wanneer eigeel en room toegevoegd moet worden.
Betteke 30 januari 2013
Recept is zeer onvolledig Wat moet ik b.v. doen met de eigelen? Vis apart pocheren? Waar staat dat?
Octave 13 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
198 kcal
9%792 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vispannetje