Recepten met Zoete sojasaus
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoete sojasaus toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoete sojasaus
-
Recept
Mini frittata's455m
-
Recept
Embotido41u30m
-
Recept
Kabeljauwpakketje435m
-
Recept
Champignonsaus met MonChou420m
-
Recept
Vijgen in de oven415m
-
Recept
Konijn in witte wijn41u20m
-
Recept
Kipvleugels42u30m
-
Recept
Ketjapmarinade410m
-
Recept
Zoete satésaus met kokosmelk410m
-
Recept
Uiringen met zoete saus450m
-
Recept
Appel-bosuistamppot440m
-
Recept
Aardappel-courgettesoep415m
-
Recept
Groentesap: groene caroteenlancering410m
-
Recept
Rundvleessalade met creme fraiche420m
-
Recept
Appeltjes uit de oven450m
-
Recept
Zomerse pepersoep43u15m
-
Recept
Aardbeien-risotto met champagne425m
-
Recept
Gevulde fazant met zoete appels, prei en tijm41u45m
-
Recept
Fazant met gebakken appel455m
-
Recept
Rode kool met zoete appel en rode wijn41u10m
-
Recept
Sate van lamsvlees46u45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoete sojasaus. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoete sojasaus gebruikt wordt en waar Zoete sojasaus het hoofdingrediënt is.