Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Schil de .
  2. Schrap de en snijd z ein plakjes.
  3. Pel de rode en snijd hem in plakjes.
  4. Pel de knoflook en hak hem fijn.
  5. Schaaf de in de lengte met de kaasschaaf in dunne plakken.
  6. Boen de schoon en snijd hem in dikke plakken.
  7. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  8. Scheur 4 vellen alu-folie af van 60 cm en vouw ze dubbel.
  9. Plaats 2 vellen op het werkvlak en leg in het midden van elk vel het aardappelschaafsel.
  10. Bestrooi de vis met basilicum, knoflook en zout.
  11. Leg er de wortel, en op.
  12. Plaat de andere 2 dubbel gevouden vellen alu-folie erop ene vouw 3 zijkanten enkele malen om zodat er een zakje ontstaat.
  13. Schenk voorzichtig de bouillon erbij en vouw de pakketjes dicht.
  14. Laat ze in het midden van de oven in 15 minuten gaar worden.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Kabeljauwpakketje

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kabeljauwpakketje
VariatieAantalGang
Kabeljauwpakketjes1Vis en schaaldieren
Pittig kabeljauwpakketje1Vis en schaaldieren
Kabeljauwpakketjes met kruidenboter1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
53 kcal
2%212 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauwpakketje