Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediënten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Vissoep430m
-
Recept
Roomsoep met gerookte zalm430m
-
Recept
Kabeljauw in een zachte tomatensaus440m
-
Recept
Sop Ikan masak asam kuwah (tomaten-vissoep)450m
-
Recept
Sop Ikan Bawang (uien vissoep)450m
-
Recept
Visburger met kerriesaus435m
-
Recept
Forel met ham-roomsaus450m
-
Recept
Clam chowder vissoep445m
-
Recept
Vissausje415m
-
Recept
Selderijsoep met rivierkreeftjes415m
-
Recept
Vissoep41u
-
Recept
Tonijnsteak met noedels en wokgroenten in sojasaus430m
-
Recept
Garnalencrème in tomaten425m
-
Recept
Tortellini's415m
-
Recept
Zomervissoep415m
-
Recept
Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus435m
-
Recept
Bouillabaisse41u5m
-
Recept
Mossel kroketjes41u30m
-
Recept
Japanse tonijn met noedels435m
-
Recept
Garnalensoep440m
-
Recept
Vissoep uit Italië (Maaltijdsoep)430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.